Wij beschikken over voldoende know how om uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Dat vindt u terug in de vriendelijke, professionele en gastvrije service van onze gastvrouwen en -heren. Zowel voor als achter de schermen. Naast begeleiding in de ontvangst en organisatie, zijn wij u graag van dienst met:


Techniek op maat

Wij beschikken over eigen theatertechnici. Ons vast Audio Visueel buro is MatchAV.  www.matchav.nl  Het is ook mogelijk om zelf een Audio-Visueel buro in te huren. Uiteraard adviseren wij u graag over verschillende AV organisaties die ervaring hebben in en met ons theater. Bij gebruik van de theaterzaal is het wel verplicht onze toneelmeester & inspeciënt in te zetten.


Catering naar wens

De huiscateraar van Schouwburg De Nieuwe Doelen is Hutten Catering www.huttencatering.nl  Dit bedrijf staat garant voor heerlijke hapjes, lunches, buffetten en diners die passen binnen ieder budget. Een groot buffet op het podium? Of een intiem diner in één van de foyers? De keuze is aan u. Uiteraard kunt u ook uw eigen huiscateraar inzetten als dat uw voorkeur heeft.

Schouwburg De Nieuwe Doelen voor business-to-business bijeenkomsten waar u een staande ovatie voor krijgt!