U vindt Schouwburg De Nieuwe Doelen in een futuristisch ogend gebouw in de oude binnenstad van het historische Gorinchem. Centraal in Nederland, eenvoudig bereikbaar en met ruim voldoende parkeergelegenheid.


Routebeschrijving

Gorinchem is gemakkelijk bereikbaar met de auto!


Komende uit de richting: Rotterdam - Nijmegen (A 15) of Utrecht - Breda (A 27):

Bij verkeersplein Gorinchem, de richting Gorinchem aanhouden. U komt binnen over de Banneweg. Deze weg volgen richting centrum. U komt over een spoorwegovergang. Vervolgens komt u over een rotonde, die u voor 1/4 rond gaat. U komt over een brug. Bij de tweede rotonde die u daarna tegenkomt, gaat u rechtdoor. Hierna komt u nogmaals over een brug en u rijdt zo het oude stadscentrum in (herkenbaar aan de oude stadswallen). Volg vervolgens de één richting route, u moet eerst rechts af, vervolgens aan het einde van deze straat links af, voor de grote kerk slaat u links af. U komt dan uiteindelijk in de Haarstraat , aan uw rechterhand ziet u De Nieuwe Doelen op Haarstraat nummer 64.


U kunt gebruik maken van parkeergarage "Kweeklust". Om daar te parkeren, rijdt u De Nieuwe Doelen voorbij. Op de T-kruising linksaf, direct weer links. 25 meter verder aan uw rechterhand ligt de parkeergarage. Als u uit de parkeergarage komt ziet u de schouwburg liggen voorbij het postkantoor (50 meter).


Parkeren

  1. Parkeergarage Kweeklust ligt op circa 3 minuten loopafstand

  2. Parkeergarage Kazerneplein ligt op circa 6 minuten loopafstand


Van 17.00 uur tot 09.00 uur kunt u gratis parkeren in deze parkeergarages, met uitzondering van donderdagen (koopavond tot 21.00 uur) en koopzondagen. De garages zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Schouwburg De Nieuwe Doelen voor business-to-business bijeenkomsten waar u een staande ovatie voor krijgt!