Zet uw relaties of medewerkers eens verrassend smaakvol in de spotlights! In samenwerking met Hutten Catering biedt Schouwburg De Nieuwe Doelen u het ‘Theatraal Management Diner’.  Een unieke manier om uw waardering voor uw gasten uit te spreken.


Mysterieus lekker genieten

Wij ontvangen uw gasten met een warm welkom en verwijzen ze door naar het sfeervolle theatercafé van Schouwburg De Nieuwe Doelen. Na een welkomstcocktail en enkele amuses worden uw gasten verzocht plaats te nemen in de theaterzaal. De theaterbel klinkt na en uw gasten verwachten niets minder dan een exclusieve theatervoorstelling. De (live) muziek wordt zachter en de zaal wordt donker. Enkele seconden gebeurt er niets. Dan gaat langzaam het doek open. Mist, kleuren… Pas nadat het gaasdoek langzaam in het niets is verdwenen, wordt een fabuleus mooie dinersetting zichtbaar. Uw gasten mogen op het podium aan tafel plaatsnemen. En pas dan wordt het iedereen duidelijk. Uw genodigden spelen zelf de hoofdrol tijdens deze onvergetelijke avond vol (culinaire) verrassingen!


En dan?

Dit is slechts een tipje van de sluier. Als u wilt weten hoe de avond verder verloopt, neemt u dan contact met ons op. Wij hebben volop ideeën en mogelijkheden en brengen deze graag in één lijn met uw wensen. U bereikt ons op telefoonnummer (0183) 69 22 23. Of stuur een e-mail naar info@denieuwedoelen.nl.

Schouwburg De Nieuwe Doelen voor business-to-business bijeenkomsten waar u een staande ovatie voor krijgt!