Schouwburg De Nieuwe Doelen is uitstekend geschikt voor business to business bijeenkomsten met maximaal 525 gasten waarbij sfeer, ambiance en uitstraling belangrijk zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende ruimten waarvan u gebruik kunt maken.


Foyers

De foyers zijn in diverse sfeervolle stijlen ingericht en lenen zich uitstekend om zowel formeel als informeel te netwerken. In de bovenfoyers kunt u uw gasten informeren via onze LCD schermen.


Balustradebar

Deze foyer heeft een open vide en staat rechtstreeks in verbinding met de theaterzaal, het balkon, het theatercafé en de benedenfoyer.


Benedenfoyer

In de benedenfoyer zijn de receptie en de garderobe gevestigd.


Theatercafé

Deze ruimte is uitstekend geschikt voor de ontvangst van uw gasten. Omdat het café afsluitbaar is, kunt u deze ruimte ook gebruiken voor plenaire bijeenkomsten tot 100 personen.


Theaterzaal

Hier treft u nostalgisch rode pluche aan in een zeer intieme theaterzaal. De intimiteit en de warmte van de zaal zullen u én uw gasten zonder meer verassen! In totaal biedt het theater plaats aan 525 personen. De benedenzaal biedt 350 zitplaatsen en het balkon 175.

Schouwburg De Nieuwe Doelen voor business-to-business bijeenkomsten waar u een staande ovatie voor krijgt!