0 kaarten€ 0.00
Vanaf eind maart opent Het KLEIN Toneel uit Dordrecht een vestiging in Gorinchem.

Het KLEIN Toneel biedt al meer dan 15 jaar verschillende trainingen en voorstellingen aan op professioneel niveau. In Gorinchem zal een start worden gemaakt met de zogeheten speltraining voor jongeren en volwassenen, waarna na de zomer meerdere acteertrainingen en voorstellingen zullen starten voor alle diverse leeftijdscategorieën.

Als locatie voor de speltraining heeft Het KLEIN Toneel gekozen voor De Nieuwe Doelen. Het KLEIN Toneel ziet de schouwburg als schitterende leslocatie en een inspirerende plek voor iedereen die zich wil ontwikkelen binnen het toneelspelen. De locatie in Gorinchem zal onder de dagelijkse leiding staan van de Gorinchemse theaterdocent en regisseur Fons van Rongen. Nadat hij in Dordrecht meerdere producties regisseerde waaronder de jeugdvoorstelling ‘De Kleine Prins’, is het nu tijd om in zijn woonplaats iedereen kennis te laten maken met Het KLEIN Toneel.

Binnen de speltraining leert men de basisvaardigheden van het theater maken; acteren op basis van improvisatie en vaste tekst. Na het doorlopen van de speltraining kan men meespelen in een van de vele producties van Het KLEIN Toneel, waarbinnen men zich verder kan ontwikkelen.

De speltrainingen zullen in Gorinchem plaatsvinden op de maandagen van 19:30 – 21:30 uur en starten op maandag 21 maart bij ons op het toneel!

Voor meer informatie kijkt u op www.hetkleintoneel.nl.
Voor vragen en/of contact kunt u mailen naar info@hetkleintoneel.nl