0 kaarten€ 0.00
Heb jij altijd al een keer voor én achter de schermen van onze theatervoorstellingen willen kijken, dan is dit je kans! Voor ons theater zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibel inzetbare vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij de professionele- en amateurvoorstellingen, congressen, festivals en andere evenementen.

Bij ons ben je geen vrijwilliger, wij zien je meer als ambassadeur van ons theater! Wij zijn niet alleen op zoek naar enthousiaste, vriendelijke en sociale gastheren en gastvrouwen, maar zoeken ook naar diehards die hun handen graag uit de mouwen steken voor het verrichten van hand- en spandiensten. Wanneer jij jezelf in een van de volgende vrijwilligersprofielen herkent, wacht dan niet langer en meld je direct aan!

Gastheren/gastvrouwen
Ben jij boven de 18 jaar en heb je een hart voor de schouwburg, dan zijn wij opzoek naar jou! Een gastheer/gastvrouw van onze schouwburg houdt zich bezig met het ontvangen van de gasten, het beantwoorden van vragen met betrekking tot de betreffende voorstelling en eventueel het noteren van de reacties van het publiek na afloop van de voorstelling.

Garderobe
Wanneer je de garderobe voor én na de voorstelling in goede banen leidt, word je bij aanvang van de voorstelling uitgenodigd om in de zaal plaats te nemen. Wanneer er een pauze in de voorstelling is opgenomen, zorg je ervoor dat de gasten bij hun jassen en andere persoonlijke eigendommen kunnen.

Kaartcontrole
Heb jij affiniteit met de schouwburg, maar ben je niet alle avonden beschikbaar, dan is dit echt iets voor jou. Voor de kaartcontrole zijn wij opzoek naar vrijwilligers die bereid zijn om alle e-tickets te controleren en onze gasten om 20.15 uur naar de zaal te begeleiden.

Hand- en spandiensten
Hulp op, rond én onder het toneel, hulp bij de techniek, hulp bij het onderhoud van de zaal en het gebouw in zijn geheel en alle andere voorkomende werkzaamheden. Kortom, handige handjes zijn een vereiste!

Marketing
Zit je graag op facebook,youtube en instagram, dan hebben we jou hulp nodig. Het theater wil zich op diverse social media profileren, en daar kan jij ons bij helpen. Ook de website is onderhevig aan updates, plaatsen van nieuwe evenementen en voorstellingen en opmaken van tekst.

Promotieteam
Heb jij je altijd al eens in willen zetten voor de schouwburg op promotioneel vlak, dan pas je perfect in ons promotieteam. De promotie activiteiten variëren van het uitreiken van flyers aan voorbijgangers in de stad tot een gerichte actie voor een vooraf vastgestelde doelgroep.

BHV-ers en EHBO-ers
Ben jij in het bezit van je BHV-diploma of EHBO-diploma en boven de 18 jaar, dan kan je ons team ook versterken met je kennis op dit gebied. Als BHV-er ben je niet alleen werkzaam voor en/of na de voorstelling, maar word je ook in de zaal uitgenodigd om toe te zien op de veiligheid van onze gasten en artiesten.

Heb je interesse en sta je te trappelen om het doek voor publiek te openen, meld je dan aan via Jisk Veenstra / j.veenstra@denieuwedoelen.nl.

Het is echt TOP om bij het theater te werken!