0 kaarten€ 0.00
Het theater heeft een nieuw bestuur! En dat bestuur heeft nieuwe plannen...

Van professionele theatermakers tot oud-managers. Het nieuwe bestuur van De Nieuwe Doelen bestaat uit een diversiteit aan competenties. 4 november presenteerde het bestuur zich aan de pers.

De avond ervoor hadden de nieuwe bestuursleden de benodigde papieren reeds getekend. De presentatie aan de pers vond dus vrijdagmorgen plaats in de beneden foyer van de schouwburg. Hierbij waren, behalve wethouder Eva Dansen, de kersverse nieuwkomers René Meulmeester, Tom Breedveld en Eelco van Dam aanwezig.

Samen met een aantal andere bestuursleden vormen zij vanaf nu het nieuwe bestuur van De Nieuwe Doelen. Zij nemen het stokje over van Drijver en partners dat het theater sinds 1 juni 2015 operationeel heeft gehouden.

Het bestuur gaat de komende twee seizoenen plannen maken voor De Nieuwe Doelen. De gemeente Gorinchem vindt het belangrijk dat het theater beschikbaar blijft voor sociaal culturele activiteiten die een groot podium nodig hebben. Zolang die niet in het gedrang komen kunnen er volop commerciële activiteiten ontwikkeld worden.

Op de foto wethouder Eva Dansen met het dagelijks bestuur bestaande uit René Meulmeester, Tom Breedveld en Eelco van Dam in De Nieuwe Doelen.

Niet op de foto maar wel in het bestuur: Ferdinand Biesheuvel, Jos Huibers en Jisk Veenstra