0 kaarten€ 0.00

De Nieuwe Doelen


De Nieuwe Doelen in de spotlights!
Op deze pagina vindt u informatie over onze professionele- en amateurvoorstellingen, maar ook over de mogelijkheden voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten in theatrale sfeer. Of het nu gaat om kleine of juist grotere gezelschappen, wij organiseren uw evenement met veel plezier en leveren bij ieder evenement maatwerk conform uw wensen, ideeën én budget. Wij beschikken over de expertise en de middelen om uw gasten een onvergetelijke dag, middag of avond te bezorgen!

Meer dan alleen een Theater

Schouwburg De Nieuwe Doelen is meer dan alleen een theater, waar jaarlijks een reeks van professionele - en amateurvoorstellingen plaatsvinden. Een theater waar alle grote namen uit theaterland jaarlijks op de bühne staan.

Mindervaliditeit

Wij helpen u graag de meest geschikte plaats in de theaterzaal voor u te selecteren. U kunt gebruik maken van de lift in onze schouwburg. Bij het balkon is helaas geen lift beschikbaar. Op rij 14 in de theaterzaal is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar.


Verhuur


Heeft u zelf al ideeën en bent u alleen nog op zoek naar een locatie? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wanneer u al wel een idee heeft, helpen wij u graag om van uw idee een succes te maken!
Match Audio & Vision, partner van Schouwburg De Nieuwe Doelen in licht en geluid

Schouwburg De Nieuwe Doelen is voorzien van professionele theatertechniek voor licht en geluid. Om hier tijdens elke voorstelling optimaal gebruik van te maken, is Stichting Theater Gorinchem een samenwerkingsverband aangegaan met Match Audio & Vision uit Nieuw-Lekkerland. Match Audio & Vision vertaalt ideeën naar praktische oplossingen op het gebied van beeld, licht, geluid en het decor.

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de technische mogelijkheden, kunt u deze mailen naar denieuwedoelen@matchav.nl. Telefonisch contact is mogelijk via 0183-692222.

Download lichtplan  ›
Download technische lijst  ›
Download trekkenlijst  ›