0 kaarten€ 0.00

Kassa

De kassa van Schouwburg De Nieuwe Doelen is gevestigd aan de Haarstraat 64 in Gorinchem en telefonisch bereikbaar via 0183-692222.

Openingstijden kassa

De kassa is drie kwartier voor aanvang van elke voorstelling geopend. Wij zijn op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 13.00 en 17.00 uur via 0183-692222. Buiten deze openingstijden zijn wij bereikbaar via info@devijfzinnen.nl

Online reserveringen

Op deze site kunt u 24 uur per dag terecht voor informatie over de voorstellingen en het plaatsen van een reservering. Mits er nog kaarten beschikbaar zijn, kunt u tot vier uur voor aanvang van de voorstelling via internet reserveren.

Aandachtspunten voor het online reserveren zijn:

  • De reserveringen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld;
  • Indien u uw online reservering niet na een half uur heeft afgerond en uw betaling via iDEAL niet heeft voldaan, vervalt uw bestelling en worden de door u gereserveerde stoelen weer vrijgegeven voor de verkoop;
  • Zodra wij van u de volledige betaling ontvangen hebben, ontvangt u van ons de e-tickets op het door u opgegeven e-mailadres. De e-tickets zijn tevens uw betalingsbevestiging en moeten bij binnenkomst worden getoond.

Entreeprijzen

Alle genoemde entreeprijzen zijn inclusief BTW en € 1,50 theatertoeslag , tenzij anders vermeld. Bij deze toeslag is de garderobe niet inbegrepen.

Betalingsmogelijkheden

U kunt uitsluitend online tickets bestellen en betalen met behulp van iDEAL. Neem contact met ons op wanneer u van een Podium Cadeaukaart gebruik wilt maken.

E-tickets toesturen

Met ingang van theaterseizoen 2015-2016 hanteren wij e-tickets, deze worden automatisch naar u gemaild en zijn tevens uw betalingsbevestiging. Er is géén mogelijkheid tot restitutie van de betaling. Tip: voorkom dat u uw e-ticket kwijt raakt door deze online op te slaan in uw mailbox!

Mindervaliditeit

Wij helpen u graag om de meest geschikte plaats in de theaterzaal te selecteren. Wanneer u moeilijk ter been bent of in een rolstoel zit, hebben wij een mogelijkheid om met de lift naar de zaal te gaan. Naar het balkon is helaas geen lift beschikbaar. Wanneer u van een rolstoelplaats gebruik wilt maken, dient u dit telefonisch aan ons door te geven.